Advisory board

/Advisory board
Advisory board 2020-02-19T09:40:06+01:00

Vi er stolte af at have fem højt kvalificerede professionelle fra meget forskellige virksomheder med i vores Advisory Board. Vi er glade for dialogerne og den gode sparring.

  • Bente Steffensen fra Institute of Meals bidrager med indsigt og inspiration fra erhvervslivet i Østjylland. Hun har et stærkt netværk og fingeren på pulsen i forhold til udviklingen i erhvervslivet – og et stort netværk.
  • Irene Katballe bidrager med strategisk skarphed, ledelseserfaring og forretningsudvikling. Irene har stor viden om hvad der skal til for at sikre eksekvering og skabe forandringer, hvilket hun har været med til flere gange som CEO.
  • Helle Darling fra NATURDROGERIET bidrager med stor indsigt i salg, marketing og ledelse. Helle har dyb erfaring fra salg og marketing i FMCG branchen – både i planlægning og eksekvering.
  • Jørgen Nielsen fra TVIS bidrager med en stor ledelsesmæssig erfaring og erfaring med bestyrelsesarbejde. Jørgen arbejder i forsyningsbranchen – og har bred CEO erfaring både fra mindre virksomheder og de helt store – i en branche, der oplever store og hyppige skift i rammebetingelserne.
  • Keld Friis fra Marselis Advokater bidrager med viden indenfor forretningsudvikling, strategiske forandringsprocesser (projektledelse, virksomhedsoverdragelse og turnaround) samt daglig ledelse. En viden der både kommer fra advokat- og konsulentopgaver. Kelds vigtigste bidrag er omkring ledelse og udvikling af Mindbiz, hvor vi trækker på hans erfaring – både som konsulent og som direktør i en virksomhed.

Kontakt en af vores konsulenter