Mindbiz kort

/Mindbiz kort
Mindbiz kort 2021-02-08T14:01:05+01:00

Mindbiz er blevet til INDKOM

Det er med store glæde, at vi kan meddele, at Mindbiz pr. 1. januar 2021 er fusioneret med INDKOM.

Vi har haft en række positive samtaler, refleksioner og ikke mindst en god mavefornemmelse. I Mindbiz lever vi af at udvikle ledere og virksomheder, men har også sans for at udvikle os selv. Gennem sparring drives denne udvikling, og det er en fornøjelse, at fusionen med INDKOM er en realitet. Sammen har vi flere muskler til at løfte flere opgaver. Både Mindbiz og INDKOM har fokus på tilfredse kunder og langvarige kunderelationer. Vi tror på, at vores fælles kompetencer og værdisæt bidrager til endnu bedre løsninger for kunderne.

Mindbiz’ konsulenter Josephine Haslund Henriksen og Niels Sparre ser frem til et samarbejde med dygtige medarbejdere i INDKOM. Niels Sparre træder ind i INDKOMs partnerkreds bestående af Jim Poulsen og Claus Damsgaard. Evner, egenskaber og erfaringer fra Mindbiz medtages, og vi glæder os til at blive endnu klogere i INDKOM.

Mindbiz’ hjemmeside vil ikke længere blive opdateret og på sigt lukkes den.

Læs mere om fusionen med INDKOM

Om Mindbiz

Mindbiz strategi organisation ledelseMindbiz arbejder indenfor tre hovedområder: Ledelse – Organisation – Strategi.

Vi tror på, at en dygtig ledergruppe, der arbejder sammen mod fælles mål gør en forskel. Det vil vi gerne understøtte. Organisationen skal have den rette kultur og kompetencerne skal matche de strategiske mål. Det vil vi også understøtte. Strategien skal gøres operationel. Vi udformer af en operationel strategi og en eksekveringsplan.

Hvorfor er vi her?

Vi bidrager til at udvikle vores kunders forretning – vi vil gøre en forskel gennem indsigt i forretningen og løsninger, der udfordrer og sikrer eksekvering.

Hvad vil vi?

Vi forstærker eksekveringskraften i virksomheden. Det gør vi ved, at vi forstår kundens situation, udfordrer, bringer ny viden og glæde – og som produkt af alt dette: indtjening. Alt sammen i et samarbejde.

Hvad lover vi?

Værdi for vores kunder ved at efterleve vores principper – hver gang.

Hvilke principper lever vi efter?

Vi tør stå ved vores handlinger og forklarer hvorfor vi gør som vi gør. Også når det kommer til prissætning. For os er en aftale en aftale ligesom ordentlighed og troværdighed er fundamentet i måden vi arbejder på

Vi bringer nye perspektiver og tænkemåder ind i organisationen og tør udfordre status quo

Vi sikrer fremdrift og skaber resultater for kunden – også i praksis

Vi sikrer at værktøjerne og dialogerne bliver anvendelige i dagligdagen

Vi tror på at vedholdenhed er vejen til succes og vi følger opgaverne til dørs. Transpiration er vigtig for succes!

Indtjeningen kommer via glæde (som hænger sammen med motivation) og fokus (som hænger sammen med god ledelse og at gøre det enkelt).

Kontakt en af vores konsulenter