Business Region Aarhus 2017-11-07T14:35:47+01:00

Project Description

Rekruttering af Sekretariatschef til Business Region Aarhus

Jeg har været meget glad for samarbejdet med Mindbiz om rekruttering til stillingen som Sekretariatschef til Business Region Aarhus. Så jeg vil ikke tøve med at anbefale jer til andre”.

Kommunaldirektør, Lisbeth Binderup, Skanderborg Kommune

Opgaven

Business Region Aarhus, som er samarbejdet imellem 11 østjyske kommuner, ønsker at ansætte en administrativ leder. Lederen er den første fastansatte i samarbejdet. Ansættelsen er et naturligt skridt i det samarbejde Business Region Aarhus, over den seneste tid, har taget flere initiativer til at styrke. Formålet med forløbet er, at finde den bedst egnede kandidat til stillingen som administrativ leder til Business Region Aarhus.

Opgaveløsning

Der blev til rekrutteringen fastlagt en præcis stillings- og personprofil. Det skete gennem en række interview med nøglepersonerne, for at kunne stille skarpt på kravene og ønskerne til den kommende leder. Det var tydeligt, at organisationen og opgaven krævede en person med et grundigt kendskab til kommunale beslutningsprocesser og som med politisk tæft kan medvirke til at skabe fremdrift i de fælles tiltag, der knytter sig til samarbejdet mellem kommunerne i Business Region Aarhus. Det er også tydeligt, at kompleksitetsniveauet i stillingen, med tværgående projekter og mange interessenter, er højt.

Udbytte

Ansættelsesudvalget blev i finalen præsenteret for kandidater, der alle kunne varetage jobbet, og indenfor den fastsatte tidsramme.

Oplevelsen fra den kandidat, der fik jobbet var:

”Jeg mødte i forløbet oprigtig interesse, plads til refleksion og super lærerig perspektivering af mine personlige og faglige kompetencer. Dette suppleret med en selvfølgelig professionel kommunikation, grundig analyse og facilitering af samtaler, gav en stærk følelse af at være i de bedste hænder i en situation, hvor det er afgørende med et stærkt match – for mig og for en arbejdsgiver”.

Sekretariatschef for Business Region Aarhus, Jane Baad Jensen