Salgsudvikling

//Salgsudvikling
Salgsudvikling 2019-08-19T10:33:17+02:00

Salgsudvikling

Opnår I ikke jeres salgsmål? Har jeres sælgere brug for at blive klædt på til en mere kompleks type salg?

Mange oplever, at salget er blevet mere komplekst, med et større købscenter, krav om tilpassede løsninger og øget fokus på ROI og risikominimering. Typisk er kunderne længere i salgsprocessen og har kvalificeret sig gennem nettet og sociale medier. Salgsoplevelsen er den største enkeltfaktor for øget kundeloyalitet (CEB, 2011). Det kræver noget nyt af salgsafdelingen.

Løsning – Sådan giver I salg og marketing et boost

Sælgerne skal lære at tilgå kunderne på en anden måde. De skal ændre fokus fra salg nu og her til forpligtende samarbejde, hvor de fungerer som sparringspartner for kunderne. Og ja, alle kan blive bedre til at sælge, også de garvede. Emnerne for arbejdet kan være mig selv som sælger, segmentering, Go-to-market strategi eller eftersyn, forberedelse eller pitch.

Sådan gør vi

Vi løfter jeres salg ved at få sælgerne til at performe bedre.  Det gør vi ved at klæde dem på til at sælge komplekse løsninger og etablere samarbejder med kunderne.  Vi begynder med en analyse af jeres salgsorganisation og en forventningsafstemning, hvor vi definerer mål, succeskriterier og ROI. Vi arbejder altid konkret med medarbejderne og deres dagligdag og udvikler indholdet af forløbet undervejs ud fra den givne ramme og med tilpasninger undervejs. Arbejdet foregår i to spor: Vi sørger for udvikling af det interne samarbejde i gruppen – og arbejder med den enkelte sælger og dennes udfordringer og udviklingsmuligheder.

Vores anbefalinger munder ud i en skræddersyet løsning med afsæt i jeres specifikke situation, behov og selvfølgelig også økonomien.

Om os

Salgsudvikling med Mindbiz foregår gennem dialog, workshops og opfølgning, både i relation til hele gruppen af sælgere og den enkelte. Feedback er essentielt for succes, og vi kommer med vores observationer og hypoteser – vi klapper ikke bare medarbejderne på skuldrene.

Salgsudvikling foregår i samarbejde med Frank Rosenberg. Frank har arbejdet med salg i mere end 20 år. Både i rollen som sælger, leder af sælgere og som konsulent.

Lad os tage en snak

Lad os tage en snak